Obuke za službenike za javne nabavke u obrazovnom sistemu – 18., 21. i 23. septembar 2015. godine

Ministarstvo prosvjete u saradnji sa Upravom za javne nabavke organizuje jednodnevne obuke za službenike za javne nabavke obrazovno-vaspitnih ustanova, učeničkih i studentskih domova u Crnoj Gori sa ciljem što efikasnije primjene Zakona o javnim nabavkama.

Obuke će se organizovati po regijama u Crnoj Gori:

Za obrazovno-vaspitne ustanove, učeničke i studentske domove iz južne regije: Opštine Ulcinj, Bar, Budva, Kotor, Tivat i Herceg Novi, 14. septembar 2015. godine u Budvi Akademija znanja, ul. Žrtava fašizma bb, sa početkom u 10:00 časova.

Za obrazovno-vaspitne ustanove, učeničke i studentske domove sjeverne regije: Opštine Berane, Petnjica, Rožaje, Plav, Gusinje, Žabljak i Kolašin, 18. septembar 2015. godine u Beranama, zgrada Skupštine Opštine Berane ul. IV Crnogorske br. 1, sa početkom u 10:00 časova.

Za obrazovno-vaspitne ustanove, učeničke i studentske domove iz sjeverne regije: Opštine Plužine, Šavnik, Mojkovac, Bijelo Polje, Pljevlja i Andrijevica, 21. septembar 2015. godine u Beranama zgrada Skupštine Opštine Berane ul. IV Crnogorske br. 1, sa početkom u 10:00 časova.

Za obrazovno-vaspitne ustanove, učeničke i studentske domove iz srednje regije: Glavni grad Podgorica, Prijestonica Cetinje, i Opštine Nikšić i Danilovgrad, 23. septembar 2015. godine u Podgorici, Stara zgrada Vlade Crne Gore, ul. Jovana Tomaševića bb, kongresna sala, sa početkom u 10:00 časova.

 

Na obuci će govoriti predstavnici Uprave za javne nabavke: Mara Bogavac, pomoćnica direktora Uprave za javne nabavke, i mr Sandra Škatarić, rukovodilac Odjeljenja za stručno osposobljavanje, usavršavanje i međunarodnu saradnju u oblasti javnih nabavki.

PDF

Agenda – download

 

PR Služba UJN