Održan “Austrian Business Circle”, 15. oktobra 2013. godine u hotelu “Ramada” – Podgorica

U organizaciji Kancelarije za poslove privrede Austrije i novog ambasadora Austrije u Crnoj Gori, održan je AUSTRIAN BUSINESS CIRCLE, u utorak 15. oktobra 2013. godine, sa početkom u 19h, u hotelu “Ramada” u Podgorici.

U svojstvu počasnog govornika, direktor Uprave za javne nabavke, g-din Mersad Mujević je dao pregled aktuelne pozicije Crne Gore na putu evropskih integracija u sektoru politike javnih nabavki, aktivnostima u vezi sa izradom Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama i praktičnoj primjeni propisa.

U ime Državne komisije za kontrolu postupaka javnih nabavki, učešće na pitanja u vezi sa kontrolom postupaka javnih nabavki, žalbenim postupcima i mjerama za otklanjanje nepravilnosti u postupcima javnih nabavki, sa posebnim akcentom na učešće austrijskih kompanija u javnim nabavkama prezentirao je g-din Tomo Miljić, član Državne komisije.

Uprava za javne nabavke i Kancelarija za poslove privrede Austrije i Ambasada Austrije u Crnoj Gori su dogovorile intenziviranje buduće saradnje, u smislu daljeg jačanja sistema javnih nabavki u Crnoj Gori, sa ciljem boljeg pozicioniranja Crne Gore u privrednim tokovima austrijske ekonomije.

IMG_20131015_192830

IMG_20131015_203925

PR Služba Uprave za javne nabavke